Lagerhägg

Planerar du att installera en ny Lagerhägg i din trädgård? Då är det definitivt värt att tänka på en Laurel häck. Det finns olika typer av Cherry Laurel häckar, men bara du väljer vilken häck som bäst passar din trädgård. Att placera en laurel erbjuder många fördelar för din trädgård och är också mycket vacker.

Lagerhägg

En fördel med Cherry Laurel är att de alla är vintergröna och ofta också mycket hårda. Om du vill njuta av en grön häck som alltid är full året runt, är Laurel definitivt lämplig.

Men det som också är en stor fördel är att Laurel-häcken skyddar dig på vintern från människor utanför eller dina grannar. Speciellt om du värdesätter integritet är Laurier-häcken ett utmärkt val.

Det minskar trafikbuller

Laurellen har ett större blad och detta erbjuder många fördelar. Häcken är synskyddad och dämpar också buller som trafikbuller. Om du har många problem med trafiken förbi ditt hem är Laurier verkligen ett bra alternativ. Det kommer naturligtvis inte att ta bort all olägenhet, men genom att placera en Laurel häck kommer du säkert att begränsa bullret så mycket som möjligt.

Den växer väldigt snabbt

Det är en häck som är känd för att växa väldigt snabbt. Detta gör den till en sikttät häck som begränsar utsikten in i trädgården. I vissa fall växer dessa häckar så mycket som 60 cm per år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *